I Love Cheese NL

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • grisonvlees 160 gr
  • Ei(eren) 3
  • bloem 220 gr
  • bakpoeder 0.5 zakje
  • zonnebloemolie 10 cl
  • volle melk 12 cl
  • zout
  • pepermolen
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Strooi de bloem op een bord. Snij de raclette RichesMonts in blokjes en wentel die in de bloem.
2. Klop de eieren los in een kom, samen met de zonnebloemolie. Voeg de rest van de bloem en het bakpoeder toe. Voeg daarna de melk toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.
3. Snijd het grisonvlees in blokjes en meng die door het deeg samen met de bebloemde racletteblokjes. Meng alles voorzichtig. Giet het deeg in een cakevorm met antiaanbaklaag en strijk de bovenkant glad met een pannenlikker. Zet 50 minuten in de oven.
4. Haal de cake uit de oven, laat lichtjes afkoelen en haal hem dan uit de vorm. Serveer lauw of koud.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Strooi de bloem op een bord. Snij de raclette RichesMonts in blokjes en wentel die in de bloem.
  2. Klop de eieren los in een kom, samen met de zonnebloemolie. Voeg de rest van de bloem en het bakpoeder toe. Voeg daarna de melk toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.
  3. Snijd het grisonvlees in blokjes en meng die door het deeg samen met de bebloemde racletteblokjes. Meng alles voorzichtig. Giet het deeg in een cakevorm met antiaanbaklaag en strijk de bovenkant glad met een pannenlikker. Zet 50 minuten in de oven.
  4. Haal de cake uit de oven, laat lichtjes afkoelen en haal hem dan uit de vorm. Serveer lauw of koud.