Recepten voor elke smaak!

Baarsfilet in papillot met Saint Albray®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr
  • 120 gr
  • 400 gr
  • 1 stuk(s)
  • 2 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 1 theelepels
  • 1 theelepel
  • 3 blaadje(s)
  • 1 snufje(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de baarsfilet in 4 gelijke moten (snijd de vis eerst in de lengte doormidden als die niet heel dun is) en leg dan telkens één moot in het midden van 4 vierkante stukken bakpapier.
  2. Verwijder de korst van de Saint Albray® en snijd de kaas in plakken, leg die op de porties vis. Bestrooi met 2 eetlepels peterselie.
  3. Snijd de tomaat in vier, verwijder de pitten en snijd ze in blokjes. Verdeel die rond de baarsfilets. Kruid met peper en sluit de papillotten. Zet 18 minuten in de oven.
  4. Stoom intussen de sperziebonen (of kook ze in gezouten kokend water) gedurende zo’n 10 minuten, giet ze dan af. Pel en snipper de sjalotten en het knoflookteentje. Verwarm de olijfolie in een hapjespan, voeg de sjalotten, de knoflook en de sperziebonen toe. Bak dit alles gedurende 3 minuten, regelmatig roeren. Besprenkel met citroensap en bestrooi met de resterende peterselie.
  5. Serveer de papillotten met de sperziebonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *