Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Bagels met St Môret en gemarineerde zeebaars

Bagels met St Môret en gemarineerde zeebaars

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • St Môret

    1 vlootje 150g
  • bagels met sesam

    4
  • rauwe zeebaars

    400 g
  • enkele gemengde slablaadjes (van verschillende kleuren)

  • kervel, bieslook mosterdzaadjes korianderzaadjes sap van ½ citroen

  • olijfolie

    1 koffielepel
  • Zout & peper

Voorbereiding

1) Snij met een mesje de kroontjes uit de tomaten, snij aan de onderkant een kruisje in het vel en leg de tomaten 20 seconden in kokend water. Laat ze meteen afkoelen in ijswater. Pel en snij ze in fijne plakken.
2) Gebruik een mandoline om de komkommer in de lengte in lange linten te snijden. Maak de slablaadjes en de verse kruiden schoon.
3) Snij de zeebaars in fijne plakjes en zet opzij.
4) Snij de bagels open en besmeer ze met de St Môret. Voeg de tomaten toe, de komkommerlinten, de slablaadjes, de verse kruiden en de plakjes zeebaars.
5) Kruid met peper en zout, met koriander- en mosterdzaadjes en bedruip met een scheutje citroensap en olijfolie.

Recept van de Chef-kok Cyril Haberland.

A la une