Kaas op de boterham!

Baguette met Passendale® Classic en basilicumolie

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 stuk(s)
  • 1 pak plakje(s)
  • 1 krop(pen)
  • 12 plakje(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 4 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 12 stuk(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Mix de verse basilicum met de blaadjes spinazie en de olijfolie tot een smeuïg geheel.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurken in plakjes en hak de tomaat in blokjes. Snijd vervolgens de baguette in stukken, van ongeveer 5 cm, en beleg met Passendale® kaas. Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta.
  4. Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.
  5. Werk af met basilicumolie en een beetje bieslook. Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *