Recepten voor elke smaak!

Bloemkoolroomsoep met Saint Agur®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s)
  • 1 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 125 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en het knoflook teentje. Verwarm de olie in een grote pan, voeg de knoflook en de ui toe en laat 2 minuten slinken. Overgiet met 1 liter water, kruid met peper en breng aan de kook.
  2. Voeg het blokje kippenbouillon toe en blijf roeren tot het is opgelost. Voeg de in roosjes gesneden bloemkool toe, dek af en zet het vuur lager. Laat 15 minuten sudderen.
  3. Voeg de light room toe en mix tot een lichtgebonden roomsoep. Verdeel deze bloemkoolroomsoep over 4 diepe borden en werk af met 2 dunne plakjes Saint Agur® zonder korst. Je kunt de soep meteen serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *