Kaas op de boterham!

Briochetoastjes met Saint Albray® en pistachenoten

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g
  • 5 sneetjes
  • 1 eetlepel
  • 40 g
  • 6 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1 Giet de balsamicoazijn in een steelpan en breng op een hoog vuur aan de kook. Laat 4 tot 5 minuten koken: de azijn moet met ongeveer twee derde inkoken.
2 Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
3 Hak de pistachenoten grof met een mes. Snij de Saint Albray®in de breedte doormidden en snij dan elke helft in 6 plakjes. Snij cirkels van ongeveer 5 cm diameter uit de brioche en leg op elke cirkel een plakje Saint Albray® met de gesneden kant naar beneden. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
4 Overgiet elk toastje met Saint Albray®met een scheutje honing en bestrooi met stukjes pistachenoten. Zet ongeveer 4 minuten in de oven.
5 Serveer de toastjes zodra ze uit de oven komen, met een streepje ingekookte balsamicoazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *