Recepten voor elke smaak!

Flammkuchen met Paturain® Cuisine

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kuipje
  • 4
  • 2
  • 4 kleine takjes
  • 200 g

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Pel de rode uien, snijd ze in twee en snijd ze in zeer fijne reepjes. Was de peterselietakjes en snijd deze heel fijn.
  2. Rol de pizzadeegbodems gelijkmatig uit en bedek ze telkens met 2 eetlepels Paturain® Cuisine. Leg de fijngehakte uivormige reepjes erover. Verdeel de spekblokjes gelijkmatig over de uien.
  3. Bak de Flammkuchen in de oven op 200 °C gedurende ongeveer 20 minuten tot hij knapperig is en bestrooi met peterselie.

Tip: De Flammkuchen krijgt een Mediterraan tintje, als de peterselie wordt vervangen door fijngehakte basilicum en de Flammkuchen wordt besprenkeld met een paar druppels olijfolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *