Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Flammkuchen met Paturain Cuisine

Flammkuchen met Paturain Cuisine

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Cuisine

    1 kuipje
  • Pizzadeeg bodems

    4
  • Rode uien

    2
  • Peterselie

    4 kleine takjes
  • Spekblokjes of gerookte rauwe hamblokjes

    200 g

Voorbereiding

  1. Pel de rode uien, snijd ze in twee en snijd ze in zeer fijne reepjes. Was de peterselietakjes en snijd deze heel fijn.
  2. Rol de pizzadeegbodems gelijkmatig uit en bedek ze telkens met 2 eetlepels Paturain Cuisine. Leg de fijngehakte uivormige reepjes erover. Verdeel de spekblokjes gelijkmatig over de uien.
  3. Bak de Flammkuchen in de oven op 200 °C gedurende ongeveer 20 minuten tot hij knapperig is en bestrooi met peterselie.

Tip: De Flammkuchen krijgt een Mediterraan tintje, als de peterselie wordt vervangen door fijngehakte basilicum en de Flammkuchen wordt besprenkeld met een paar druppels olijfolie.

A la une