Kaas op de boterham!

Hard broodje met warme beenham en Bressot® Kruiden

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kuipje(s)
  • 4 st.
  • 3 eetl.
  • 1 eetl.
  • 8 plakken
  • 1 bosje(s)
  • 4 st.

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Schep Bressot® in een kleine kom en roer honing en mosterd er doorheen.
  2. Snijd de harde broodjes horizontaal doormidden en rooster beide helften in de broodrooster.
  3. Besmeer de onderzijde royaal met de mosterd-honingcrème.
  4. Leg de plakken beenham op een ovenplaatje of bord en verwarm ze in de oven tot middelmatige warmte.
  5. Leg de warme plakken beenham op de besmeerde onderzijde van de broodjes en garneer met dunne plakjes radijs en augurk.
  6. Dek af met de bovenzijde van de broodjes.
  7. Serveer het met radijsjes en augurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *