Recepten voor elke smaak!

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret® Natuur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje(s)
  • 1 snufje(s)
  • 5 centilitre(s)
  • 50 centilitre(s)
  • 80 gramme(s)
  • 2 cuillère(s) à soupe
  • 400 gramme(s)
  • 100 gramme(s)
  • 4 unité(s)
  • 150 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snijd ze in stukjes van 1 cm lang.
  2. Kruid en bak de kipfilets in olie.
  3. Verwarm de sperziebonen, de St. Môret® en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe.
  4. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje olijfolie. 

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *