Recepten voor elke smaak!

Medaillons van ossenhaas met St Môret® Natuur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gr
  • 320 gr
  • 2 stuk(s)
  • 3 eetlepels
  • 600 gr
  • 2 theelepels
  • 1 snufje(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ossenhaas in 8 dunne medaillons. Bak ze in een pan met antiaanbaklaag, zonder boter/olie, op een matig vuur gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant.
  2. Snijd intussen de tomaten in schijfjes. Houd de 8 grootste schijfjes intact en snijd de andere in blokjes.
  3. Leg de gebakken medaillons in een ovenschaal. Kruid ze met peper en leg op elk medaillon één achtste deel van de St Môret® . Bedek met een schijfje tomaat en werk af met een blaadje basilicum. Zet 5 minuten in de oven.
  4. Warm de aardappelpuree op in de magnetron en meng er dan 2 eetlepels olijfolie door. Schep een bergje puree op elk bord, vorm een nestje door een holte te maken met de achterkant van een lepel en leg hier de tomatenblokjes in. Leg op elk bord twee medaillons en dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *