Aperitiefideetjes

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes® en Grisonvlees

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g
  • 4
  • 12 kleine sneden

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180 °C.
 
Snij de Chaumes® in kleine, dikke plakken. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes® en eindig met een aardappelschijf.
 
Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
 
Zet ze op de met bakpapier beklede ovenplaat.
Kruid met peper en laat 5 minuten in de oven smelten.
 
Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade en augurken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *