Aperitiefideetjes

Minitaartjes met Chavroux® en kersenjam

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 60 g
  • 1
  • 2 vierkante

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Verwarm de oven voor op t. 6 – 180 °C.
2) Snijd de lapjes bladerdeeg in vier. Bekleed de grilplaat van de oven met bakpapier en leg de vierkantjes bladerdeeg er op. Strijk de randen in met geklopt ei en verdeel 1 koffielepel kersenjam over elk vierkantje.
3) Verwijder de korst van de uiteinden van de bûche Chavroux® en snijd hem in 8 plakjes. Schik deze op de bladerdeegjes, strooi er peper over, een beetje vers geplukte tijm en bestrooi met de geschaafde amandelen.
4) Laat ongeveer 10 min. goudbruin kleuren in de oven.
5) Even laten afkoelen voor het serveren.

Tip: ook erg lekker met vijgen- of ananasjam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *