Recepten voor tussendoortjes

Muffins met Chavroux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 40 gram
  • 60 gramme(s)
  • 150 gram
  • 15 centiliter(s)
  • 3 stuk(s)
  • 0.5 stuk(s)
  • 170 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zeef het bakpoeder en de bloem samen in een grote kom. Maak een kuiltje en breek daar de eieren in, meng. Voeg de extra light room toe en 40 g gesmolten lichte zachte boter.
  3. Snijd de Chavroux® in blokjes en meng die er ook doorheen. Voeg de rozijnen toe en kruid met peper en zout.
  4. Vul de beboterde muffinvormpjes voor drie vierde met het deeg.
  5. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
  6. Serveer als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *