Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Pasta met kip en groenten en Bressot Kruiden

Pasta met kip en groenten en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    1 kuipje(s)
  • Pasta

    300 gr.
  • Trostomaten

    3 st.
  • Champignons

    250 gr.
  • Rode paprika(s)

    1 st.
  • Knoflook

    1 teentje(s)
  • Kipfilet (in blokjes gesneden)

    300 gr.
  • Platte peterselie, peper en zout

Voorbereiding

  1. Bak de kipfiletblokjes in vloeibare margarine 3 à 4 minuten.
  2. Voeg de rode paprika, champignons en knoflook toe en bak deze 2 à 3 minuten mee.
  3. Kook de pasta gaar in circa 10 minuten met een scheutje olijfolie.
  4. Voeg de tomaat en Bressot toe aan de kip en groenten en warm goed door.
  5. Zet vervolgens de temperatuur omlaag en laat 2 minuten sudderen.
  6. Meng de pasta door de kip, groenten en saus.
  7. Voeg zout en peper naar smaak toe, garneer met een paar blaadjes platte peterselie.

A la une