Recepten voor elke smaak!

Penne met eekhoorntjesbrood en spek met PATURAIN® CUISINE

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kuipje
  • 100 g
  • 500 g
  • 1
  • 2 teentjes
  • 16
  • 80 g
  • 2 eetlepels
  • 40 g
  • 100 ml

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Week het gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min in water.
  2. Kook de penne en hak ondertussen de knoflook en uien fijn.
  3. Bak de spekblokjes in olijfolie en boter, voeg vervolgens de ui, knloflook en salieblaadjes toe.
  4. Laat het eekhoorntjesbrood uitlekken en dep het droog. Voeg ze toe en laat ze 3 min. bakken.
  5. Blus het geheel met het water of de bouillon en voeg Paturain® Cuisine toe. Roer de penne er doorheen en breng op smaak met peper en zout.

Tip: Versier met verse rucola. Bestrooi, naar smaak, met geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *