Kaas op de boterham!

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot® Kruiden

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gr.
  • 4 st.
  • 250 gr.
  • 2 st.
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 3 eetl.

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Meng de yoghurt, Bressot® en het water met behulp van een garde tot een gladde saus.
  2. Verwarm de pitabroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven of 2 minuten in een broodrooster.
  3. Verhit een wok met enkele eetlepels olie tot middelmatige hitte.
  4. Kruid de biefstuk met peper en zout.
  5. Roerbak de biefstukreepjes kort maar krachtig zodat ze niet droog worden.
  6. Voeg de laatste minuut de lente-ui en paprika toe en roerbak kort mee.
  7. Serveer de pitabroodjes, biefstuk, ijsbergsla en verse kruiden in aparte schaaltjes zodat iedereen zijn eigen broodje kan vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *