Recepten voor elke smaak!

Pizza op basis van focacciabrood met Bressot® Kruiden

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snijd in ringen.
  2. Was de tomaatjes, verwijder de kroontjes en snijd doormidden.
  3. Snijd het focacciabrood horizontaal doormidden met behulp van een broodmes.
  4. Bestrijk beide helften royaal met Bressot®.
  5. Werk af met de uienringen, gesneden tomaatjes, salami en als laatste geraspte kaas.
  6. Heb je nog Bressot® over? Dan kun je daar de bovenzijde nog mee afwerken.
  7. Bak 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
  8. Werk na het bakken pas af met verse basilicum.
  9. Serveer op een snijplank en snijd aan tafel in stukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *