Recepten voor elke smaak!

Pompoensoep met stukjes kastanje en Chavroux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram
  • 2 theelepel(s)
  • 10 centiliter(s)
  • 100 gramme(s)
  • 2 stuk(s)
  • 900 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Zet de Piramide Chavroux® naturel 1 uur in de diepvries.
  2. Schil de pompoen en pel de sjalotten. Snijd ze in dunne schijfjes en snijd de pompoen in blokjes. Snijd de kastanjes in dunne plakjes.
  3. Giet een beetje olijfolie in een warme pan en stoof de sjalot hierin met een snufje zout. Bak de sjalot 2 minuten en voeg dan de pompoenblokjes en nog een snufje zout toe. Overgiet met koud water tot de groenten net onder staan en laat 15 tot 20 minuten koken.
  4. Voeg de vloeibare room toe en breng aan de kook. Mix alles in een blender, kruid naar smaak met zout en voeg indien nodig een beetje water toe.
  5. Snij met een dun vochtig mes de Piramide Chavroux® in heel dunne sneetjes (zo dun als schilfers).
  6. Verdeel de kastanjes over diepe borden en schep daar de pompoencrème over. Bestrooi de soep met schilfers Chavroux® en versier met kervelblaadjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *