Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Stokbrood

  • basilicum

    4 takjes
  • gepelde amandelen

    100 gram
  • olijfolie

    2 dl
  • parmezaan

    100 gram
  • knoflookteentje

    1 stuk(s)
  • Passendale Classic

    4 plak(ken)
  • Peper

  • zout

  • Gergrilde groentesoorten

Voorbereiding

  1. Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te krijgen.
  2. Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale kaas en de gegrilde groentesoorten.

 

A la une