Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Bladerdeeghapjes met kip en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Bladerdeeghapjes met kip en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • poivre

  • sel fin

  • crème fraîche

    1 cuillère(s) à soupe
  • tomate(s)

    2 unité(s)
  • pâtes feuilletée(s) préétalée(s)

    2 unité(s)
  • oeuf(s)

    1 unité(s)
  • huile d'olive

  • blanc(s) de poulet

    1 unité(s)
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur

    225 gramme(s)

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kip in dunne reepjes en kruid ze met peper en zout. Bak de kip zo’n 5 à 6 minuten in een pan met olijfolie op een hoog vuur. Roer regelmatig. Zet het vuur uit.
Meng de Bressot in een kom met de verse room, doe dit in de pan en meng alles goed tot de kipreepjes bedekt zijn.
Snijd de tomaten in vier, ontpit ze en snijd ze in blokjes.
Ontrol de vellen bladerdeeg, rol ze iets meer uit en snij ze doormidden. Leg de bereiding met kip en Bressot in het midden van elk vel bladerdeeg, leg daar de tomatenblokjes op en vouw dicht tot een gebakje. Rol de randen lichtjes om en maak met een vork mooie ribbeltjes in de bladerdeeghapjes. Bestrijk de hapjes met een losgeklopt ei en zet ongeveer 18 minuten in de oven.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une