Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • 100 % plantaardige Paturain

    50 g
  • Blini’s

    10
  • Wortel

    0.33
  • Rode ui

    0.33
  • Verse citroentijm

    1 snuifje
  • Wijnazijn

    5 eetlepels

Voorbereiding

Deze blini’s met groentepickles en 100% plantaardige Paturain zijn heerlijk bij het aperitief. Een origineel recept met veel smaak… Om mateloos van te genieten!

  1. Schil de wortel en pel de ui.
  2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
  3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
  4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
  5. Giet de groenten af.
  6. Verwarm de blini’s in een pan met antiaanbaklaag.
  7. Smeer Paturain op de blini’s.
  8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.

A la une