Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Père Joseph

    4 plakjes
  • Carpaccion van rundvlees

    4 sneetjes
  • fijngehakte rode ui

  • tuinkers

  • fijne mosterd

  • Brood naar keuze

    4 sneejtes

Voorbereiding

Bestrijk een sneetje brood met fijne mosterd en leg daarop een sneetje carpaccio van rundvlees. Werk af met een plakje Père Joseph, fijngehakte rode ui en tuinkers. Smakelijk!

 

A la une