Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”

Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • vinaigre balsamique

    1 cuillère(s) à soupe
  • salade_nl

    50 gramme(s)
  • poivre

  • sel fin

  • huile d'olive

  • basilic

    4 cuillère(s) à soupe
  • oignon(s)

    1 stuk(s)
  • zwarte olijven zonder pit

    25 gramme(s)
  • gedroogde toma(a)t(en)

    50 gramme(s)
  • Brie Le Rustique

    1 stuk(s)

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui. Meng hem met de gedroogde tomaten, de zwarte olijven, de basilicumblaadjes en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Snijd de brie in het midden door, bestrijk de onderste helft met de vulling en leg de bovenste helft er opnieuw op.
  3. Snijd de brie in punten en serveer die met een salade, op smaak gebracht met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.

A la une