Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Briochetoastjes met Saint Albray en pistachenoten

Briochetoastjes met Saint Albray en pistachenoten

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Saint Albray

    200 g
  • brioche

    5 sneetjes
  • honing

    1 eetlepel
  • pistachenoten zonder zout

    40 g
  • balsamicoazijn

    6 eetlepels

Voorbereiding

1 Giet de balsamicoazijn in een steelpan en breng op een hoog vuur aan de kook. Laat 4 tot 5 minuten koken: de azijn moet met ongeveer twee derde inkoken.
2 Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
3 Hak de pistachenoten grof met een mes. Snij de Saint Albrayin de breedte doormidden en snij dan elke helft in 6 plakjes. Snij cirkels van ongeveer 5 cm diameter uit de brioche en leg op elke cirkel een plakje Saint Albray met de gesneden kant naar beneden. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
4 Overgiet elk toastje met Saint Albraymet een scheutje honing en bestrooi met stukjes pistachenoten. Zet ongeveer 4 minuten in de oven.
5 Serveer de toastjes zodra ze uit de oven komen, met een streepje ingekookte balsamicoazijn.

A la une