Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts

Cake met grisonvlees en raclette RichesMonts

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • raclette RichesMonts

    300 gr
  • grisonvlees

    160 gr
  • Ei(eren)

    3
  • bloem

    220 gr
  • bakpoeder

    0.5 zakje
  • zonnebloemolie

    10 cl
  • volle melk

    12 cl
  • zout

  • pepermolen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Strooi de bloem op een bord. Snij de raclette RichesMonts in blokjes en wentel die in de bloem.

Klop de eieren los in een kom, samen met de zonnebloemolie. Voeg de rest van de bloem en het bakpoeder toe. Voeg daarna de melk toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.

Snijd het grisonvlees in blokjes en meng die door het deeg samen met de bebloemde racletteblokjes. Meng alles voorzichtig. Giet het deeg in een cakevorm met antiaanbaklaag en strijk de bovenkant glad met een pannenlikker. Zet 50 minuten in de oven.

Haal de cake uit de oven, laat lichtjes afkoelen en haal hem dan uit de vorm. Serveer lauw of koud.

A la une