Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • persil

    1 bosje(s)
  • poivre

  • moutarde

    2 cuillère(s) à soupe
  • sel

  • lait

    15 centilitre(s)
  • olijfolie

    5 centiliter
  • levure chimique

    8 gramme(s)
  • oeuf(s)

    5 stuk(s)
  • farine

    200 gramme(s)
  • zwarte olijf (zonder pit)

    75 gramme(s)
  • jambon blanc

    160 gramme(s)
  • Le Rustique camembert

    100 gramme(s)

Voorbereiding

  1. Meng de eieren met de melk tot een omelet. Voeg beetje bij beetje de olie en de mosterd toe.
  2. Meng de bloem en het bakpoeder erdoorheen. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
  3. Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.

A la une