Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • olives vertes

    200 gramme(s)
  • lardons fumés

    200 gramme(s)
  • farine

    200 gramme(s)
  • Le Rustique Brie

    100 gramme(s)
  • beurre

    75 gramme(s)
  • oeuf(s)

    4 stuk(s)
  • lait

    8 cuillère(s) à soupe
  • levure chimique

    12 gramme(s)
  • sel

  • poivre

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Doe de bloem en het bakpoeder in een kom en maak er een kuiltje in. Voeg de eieren (een voor een), de gesmolten boter, de melk, de in blokjes gesneden Le Rustique Brie toe en meng met een pannenlikker. Kruid en voeg de spekblokjes en de olijven toe.
  3. Vet een cakevorm in met boter en vul die met het deeg. Bak 40 minuten op 180°C.

A la une