Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat

Camembert met basilicum, knoflook en tomaat

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een einde maaltijd

Ingrediënten

4 personen
  • "Le Rustique Light"

    1 Camembert
  • kleine tomaat

    1
  • knoflook

    2 teentjes
  • gehakt basilicum

    2 eetlepels

Voorbereiding

Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.

Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten.  Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier  en wikkel alles in dik aluminiumfolie.

Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.

Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.

A la une