Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Camembert met pastis en zwarte olijven

Camembert met pastis en zwarte olijven

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een einde maaltijd

Ingrediënten

4 personen
  • « Le Rustique »

    1 camembert
  • pastis

    3 eetlepels
  • zwarte olijven

    5 ontpitte

Voorbereiding

Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Prik er de overlangs gehalveerde olijven in en steek er een tiental keren in met de steel van een houten lepel.  Giet de pastis in de gaatjes. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.

Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.

Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.

A la une