Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur

Voedselbereiding :
max. 30 tot 60 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een einde maaltijd

Ingrediënten

4 personen
  • parfum au choix (extrait de vanille ou d'orange)

    1 cuillère(s) à café
  • crème fraîche

    25 centilitre(s)
  • oeuf(s)

    3 unité(s)
  • muscade râpée

    1 cuillère(s) à café
  • sucre en poudre

    120 gramme(s)
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur

    500 gramme(s)
  • petit(s) brun(s)

    250 gramme(s)
  • beurre

    125 gramme(s)

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Bekleed een vorm met een diameter van 20/23 cm met bakpapier en bestrijk dit met boter.

Laat het papier goed overhangen zodat je eraan kunt trekken om de taart uit de vorm te halen.

Meng de koekjes, de muskaatnoot en de gesmolten boter. Beleg de bodem van de vorm met dit mengsel en druk goed aan met een lepel. Zet het in de koelkast.

Klop de Bressot los met een elektrische mixer (laagste stand) of een garde tot hij mooi glad is, voeg de suiker en de bloem toe en dan, één voor één, de eieren.

Voeg daarna de room en de smaakstof toe.

Giet dit op de taartbodem.

Zet de taart 40-45 minuten in de oven tot hij stevig aanvoelt.

Laat afkoelen, haal uit de vorm en dien koel op.

A la une