Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en St Môret

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en St Môret

Eén butternut, een mix van champignons en spinazie en conchiglioni: de perfecte ingrediënten voor een heerlijk gerecht ! Veel plezier!

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Type:
een begeleiding

Ingrediënten

4 personen
  • St Môret Bio

    80 g
  • verse spinazie

    400 g
  • butternut of gewone pompoen

    250 g
  • conchiglioni

    200 g
  • champignons

    200 g
  • sjalot

    1 (25g)
  • straaltje olie

    1 (5g)

Voorbereiding

  1. Schil de pompoen en snij in blokjes.
  2. Pel de sjalot en hak fijn.
  3. Verhit wat olie in een pan en fruit de pompoenblokjes en de sjalot.
  4. Zet de pompoenblokjes onder water en laat 15-20 minuten koken.
  5. Giet af en mix tot een dikke saus. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.
  6. Kook de deegwaren in ruim water.
  7. Was de spinazieblaadjes en hak de champignons fijn.
  8. Verhit wat olie in een pan en bak de spinazie en de champignons 10 minuten.
  9. Doe er de St Môret bij en vermeng goed.
  10. Schep de pompoensaus op de bodem van een ovenschotel.
  11. Verdeel de bereiding van spinazie en champignons over de deegwaren en schik ze in de ovenschotel.
  12. Schuif voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

A la une