Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden

Crêpes met seizoensgroenten en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    1 kuipje(s)
  • Pannenkoekenmix

    0.5 pak(ken)
  • Melk

    4 dl.
  • Ei(eren)

    1 st.
  • Peultjes (schoongemaakt)

    150 gr.
  • Erwtjes (diepvries)

    150 gr.
  • Bospeen (schoongemaakt)

    150 gr.
  • Maïs (blikje)

    100 gr.
  • Lente-uitjes

    2 st.
  • Olijfolie, peper en zout

Voorbereiding

  1. Bak dunne flensjes van het pannenkoekenbeslag en houdt ze warm in een voorverwarmde oven.
  2. Verhit een beetje olie in de wok en roerbak de wortel, peultjes en lente-ui enkele minuten tot ze beetgaar zijn.
  3. Voeg de erwtjes en maïs toe en bak enkele minuten mee.
  4. Voeg de andere helft van de Bressot toe en zorg dat alle groenten ermee bedekt zijn. Breng op smaak met wat peper en zout.
  5. Schep wat van de groenten op de flensjes en vouw tweemaal om, zodat een gevulde driehoek ontstaat.

A la une