Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale Caractère

    4 sneden
  • boerenbrood

    8 sneden
  • pastrami

    8 sneden
  • rode uien

    2
  • chilipoeder

  • olijfolie

    1 eetlepel
  • boter

  • peper en zout

Voorbereiding

  • Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
  • Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
  • Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
  • Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.

A la une