Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Croquespiraaltjes met Passendale

Croquespiraaltjes met Passendale

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • 3 plakken Passendale Classic

  • 3 sneden ham

  • 6 sneden volkoren toastbrood, zonder korst

  • 12 kerstomaten

  • 25g boter

Voorbereiding

• Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
• Rooster de boterhammen in de broodrooster en rol ze achtereenvolgens plat met een deegrol.
• Bedek elke boterham met een ½ plak Passendale en ½ snede ham, maar verschuif ze aan één zijde 1 cm naar buiten toe. Plooi dit stukje
overhangend beleg naar binnen toe en rol alles stevig op. Steek de rolletjes vast met 2 tandenstokers.
• Bestrijk ze met gesmolten boter en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 8 min goudbruin bakken in de oven.
• Verwijder de tandenstokers en snij elk rolletje in 4 dikke schijven. Leg op elke schijf een ½ kerstomaat en steek vast met een houten
prikker.

A la une