Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Wie heeft er ooit beweerd dat je 2 uur in de keuken moet staan zwoegen om een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren? Dit heerlijke recept met kabeljauw en verfrissende Paturain Knoflook & Fijne Kruiden is klaar in 25 minuten en kreeg een Nutri-Score A.

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

    110 g
  • Jonge spinazie

    600 g
  • Kabeljauwmoten

    4 (180 g)
  • Hazelnoten

    50 g
  • Melk

    50 ml (50 g)
  • Olijfolie

    1 flinke scheut (15 g)
  • Knoflook

    1 teentje (7 g)
  • Bieslook

    1 snuifje (5 g)
  • Peper

    1 draai aan de molen (3 g)

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verbrijzel de hazelnoten.
  3. Leg de vismoten op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Besprenkel ze met olijfolie en verdeel er de hazelnoten over.
  5. Zet 8 minuten in de oven.
  6. Pel de knoflook en hak fijn. Verwijder de steeltjes van de spinazie.
  7. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie en knoflook 5 minuten.
  8. Verwarm de melk en giet over de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden. Roer tot een glad mengsel.
  9. Serveer de vis met de gebakken spinazie.
  10. Besprenkel met het mengsel van melk en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.

A la une