Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale<sup>®</sup> op een geroosterd stokbrood

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale® op een geroosterd stokbrood

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale® Classic

    4 sneden
  • Stokbrood

    4 stukjes
  • basilicum

    4 takjes
  • volledige en gepelde amandelen

    100 gr
  • olijfolie

    2 dl
  • parmezaan

    100 gr
  • knoflookteentje

    1
  • Peper en zout

Voorbereiding

1) Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te verkrijgen.
2) Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale® en de gegrilde groentesoorten.
3) Je kan zelf de aubergines en paprika’s grillen in een grillpan. Je vindt ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken. Soms zelfs in de diepvriesafdeling.

Tip: als je dit gerecht warm wil eten, mag je het niet te lang in de oven steken, anders verliezen de groenten hun
stevigheid.

A la une