Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gratin van prei met raclette RichesMonts

Gratin van prei met raclette RichesMonts

Voedselbereiding :
max. 30 tot 60 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • boter

    10 gram
  • bloem

    15 gram
  • melk

    25 centiliter
  • Raclette RichesMonts

    8 sneetje(s)
  • poireaux

    1 kilo(s)

Voorbereiding

  1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
  2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed door de boter, overgiet dan met melk.
  3. Voor de gratin: leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.
  4. Werk de gratin af met schijfjes raclette RichesMonts.Zet 20 minuten in de oven op 200°C.

A la une