Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Groenterolletjes met Paturain Kruiden

Groenterolletjes met Paturain Kruiden

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain knoflook en fijne kruiden 165g

    1 kuipje(s)
  • Rauwe ham

    2 plakje(s)
  • Rode paprika

    1 stuk(s)
  • Groene paprika

    1 stuk(s)
  • Komkommer

    1 stuk(s)
  • Courgettes

    2 stuk(s)
  • Olijfolie

    1 eetl.
  • Yoghurt

    3 eetl.

Voorbereiding

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in fijne reepjes. Snijd vervolgens de courgettes in repen en schil de komkommer. Snijd de komkommer in de lengte door en haal de pitjes eruit. Zodra de pitjes eruit zijn, snijd de komkommer dan in kleinere reepjes (ongeveer dezelfde maat als de reepjes paprika). Warm de olijfolie op in een pan en bak de groenten gedurende 4 of 5 minuten (ze moeten krokant blijven). Meng ondertussen de yoghurt en de Paturain in een bakje. Snijd de plakken rauwe ham ondertussen in 4 gelijke langwerpige repen. Leg 2 repen op elk bord en verdeel de reepjes groenten op de repen ham. Rol de ham om de groenten en verdeel de saus over de groenterolletjes. Et voilà, bon appétit!

A la une