Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    1 kuipje(s)
  • Harde broodjes

    4 st.
  • Grove mosterd

    3 eetl.
  • Honing

    1 eetl.
  • Gekookte beenham

    8 plakken
  • Radijs (in plakjes gesneden)

    1 bosje(s)
  • zoet-zure Augurken (in plakjes gesneden)

    4 st.

Voorbereiding

  1. Schep Bressot in een kleine kom en roer honing en mosterd er doorheen.
  2. Snijd de harde broodjes horizontaal doormidden en rooster beide helften in de broodrooster.
  3. Besmeer de onderzijde royaal met de mosterd-honingcrème.
  4. Leg de plakken beenham op een ovenplaatje of bord en verwarm ze in de oven tot middelmatige warmte.
  5. Leg de warme plakken beenham op de besmeerde onderzijde van de broodjes en garneer met dunne plakjes radijs en augurk.
  6. Dek af met de bovenzijde van de broodjes.
  7. Serveer het met radijsjes en augurk.

A la une