Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een begeleiding

Ingrediënten

4 personen
  • Crémier Chaumes

    1
  • bospaddenstoelen

    100 grammen
  • olijfolie

    0.50 eetlepel
  • teentje knoflook (facultatief)

    1
  • gehakte peterselie

    1 eetlepel
  • peper

  • Voor erbij :

  • brood en/of in de schil gekookte aardappelen, sla, charcuterie, augurken, enz.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C.

Neem de kaas uit de doos, leg ‘m in een kleine ovenschaal, snij de korst met een mes kruislings in en laat 20 min in de oven bakken.

Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snij ze in kleine stukken. Bak ze met het geperste lookteentje in de olie in een pan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en de gehakte peterselie toe. Neem van het vuur.

Schep de paddenstoelen in de gesmolten kaas en serveer meteen met de gekozen bijgerechten. 

A la une