Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Kipfilet met dragon en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Kipfilet met dragon en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • poivre

  • pommes de terre

    600 gramme(s)
  • estragon

    2 cuillère(s) à soupe
  • gros sel

  • Bressot Smakelijk eten! Natuur

    150 gramme(s)
  • blanc(s) de poulet

    400 gramme(s)
  • magere kwark

    120 gramme(s)
  • gousse(s) d'ail

    1 unité(s)
  • persil

    2 cuillère(s) à soupe

Voorbereiding

Stoom de kipfilets ongeveer 15 minuten. Schil intussen de aardappelen, snijd ze in twee of vier en laat ze ongeveer 15 minuten koken in gezouten kokend water. Giet de gekookte aardappelen af en bestrooi ze met fijngehakte peterselie.
Meng intussen de Bressot, de kwark, het knoflookteentje en de helft van de dragon in de kom van een mixer en kruid met peper. Mix alles tot een gladde saus. Snipper de resterende dragon fijn en voeg bij de saus.
Overgiet de kipfilets met de saus en dien op met de peterselieaardappelen.

A la une