Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Kippapillottes met Paturain Kruiden

Kippapillottes met Paturain Kruiden

Voedselbereiding :
max. 30 tot 60 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden 165g

    1 kuipje(s)
  • Kipfilet van ongeveer 240 gr

    4 stuk(s)
  • Tomaten

    2 stuk(s)
  • Kleine aardappeltjes

    1 kg
  • Gehakte peterselie

    1 eetl.
  • Peper

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 210°C. Knip 4 stukken bakpapier van ongeveer 20 bij 30 cm. Snijd elke kipfilet in 4 gelijke stukken. Plaats de kip in het midden van elk stuk bakpapier en smeer Paturain op elke filet. Snijd de tomaten in schijfjes en leg ze op de kip. Sluit de pakjes bakpapier (tot papillottes) en leg ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze beetgaar. Verdeel de peterselie over de aardappelen. Serveer de papillottes zodra ze uit de oven komen met de gekookte aardappelen. Et voilà, bon appétit!

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une