Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Natuur

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • poivre

    1 snufje(s)
  • sel

    1 snufje(s)
  • olijfolie

    5 centilitre(s)
  • eau

    50 centilitre(s)
  • cacahuètes non-salées

    80 gramme(s)
  • estragon

    2 cuillère(s) à soupe
  • haricot(s) vert(s)

    400 gramme(s)
  • parmesan

    100 gramme(s)
  • filet(s) de volaille

    4 unité(s)
  • St Môret

    150 gramme(s)

Voorbereiding

  1. Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snijd ze in stukjes van 1 cm lang.
  2. Kruid en bak de kipfilets in olie.
  3. Verwarm de sperziebonen, de St. Môret en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe.
  4. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje olijfolie.  

A la une