Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Krokant gevulde champignon bites

Krokant gevulde champignon bites

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Cuisine

    1 kuipje
  • kleine kastanjechampignons

    175 g
  • verse bieslook

    0.25 bos
  • panko

    50 g
  • Leuke cocktailprikkers

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons. Vul de holte van iedere champignon met Paturain Cuisine. Wees niet te zuinig en smeer er nog een extra toefje bovenop.
  3. Besprenkel de champignons rijkelijk met panko en bak het geheel zo’n 10 minuten in de oven totdat de panko bovenop goudbruin is.
  4. Maak de krokante champignon bites af met bieslook en serveer met leuke prikkers.

Borrelen maar!

A la une