Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Maki van brie Le Rustique met parmaham

Maki van brie Le Rustique met parmaham

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Le Rustique Le Brie

    1
  • sneetje parmaham

    4
  • balsamicocrème

  • grissini

    4

Voorbereiding

1) Snij de punt brie in fijne plakjes.
2) Leg een plakje op een fijn sneetje parmaham en rol op.
3) Zet 1 uur in de koelkast en snij de rol dan in stukken ter grootte van maki’s.

Makkelijk en overheerlijk. Ideaal bij een groene salade.

Tip : Serveer de maki’s op een beetje balsamicocrème en geef er kleine grissini bij.

A la une