Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Muffins met Chavroux

Muffins met Chavroux

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • Peper

  • Zout

  • Droge blonde rozijnen

    40 gram
  • zachte roomboter

    60 gramme(s)
  • Tendre Bûche Chavroux

    150 gram
  • lichte room

    15 centiliter(s)
  • ei(eren)

    3 stuk(s)
  • levure chimique

    0.5 stuk(s)
  • bloem

    170 gram

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zeef het bakpoeder en de bloem samen in een grote kom. Maak een kuiltje en breek daar de eieren in, meng. Voeg de extra light room toe en 40 g gesmolten lichte zachte boter.
  3. Snijd de Chavroux in blokjes en meng die er ook doorheen. Voeg de rozijnen toe en kruid met peper en zout.
  4. Vul de beboterde muffinvormpjes voor drie vierde met het deeg.
  5. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
  6. Serveer als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade.

A la une