Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale Caractère

    2 sneden
  • eieren

  • Parijse champignons

    g
  • courgette

  • melk

    2 eetlepels
  • olijfolie

    2 eetlepels
  • gehakte peterselie

  • peper en zout

Voorbereiding

  1. Snij de sneden Passendale in 8.
  2. Snij de champignons fijn en snij de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
  3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
  4. Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 min rusten. Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.

A la une