Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale Classic

    3 sneden
  • Voorgebakken stokbroden (150g)

    2
  • Gerookte zalm

    2 grote sneden
  • tomaten

    2
  • Bieslook

  • Olijfolie

Voorbereiding

  • Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
  • Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
  • Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
  • Serveer warm.

Tip : Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.

A la une