Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Paturain wraps met nootjes

Paturain wraps met nootjes

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

    100 g
  • zachte boter

    50 g
  • hazelnoten

    50 g (1 handvol)
  • grote wraps

    4

Voorbereiding

  1. Hak de hazelnoten fijn met een mes (gebruik geen elektrische keukenmachine want dan krijg je poeder).
  2. Meng de boter en de Paturain Knoflook met Fijne Kruiden met een vork tot een mooi gebonden bereiding. Smeer dit mengsel op de wrap tot aan de rand. Strooi er de stukjes hazelnoot overheen en rol ze strak op. Verpak deze rolletjes apart in vershoudfolie en laat ze gedurende 30 minuten stevig worden in de koelkast.
  3. Laat de oven verwarmen tot 180 °C. Snijd de wraps in 6 dikke plakjes. Leg ze op een ovenplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Dien ze warm op bij de borrel, of laat afkoelen voor een originele lunchbox! Je zal zeker goede punten scoren!

Tips

  • Als je weinig tijd hebt kan je de rolletjes onmiddellijk in plakjes snijden en in de oven plaatsen, maar het resultaat zal wat minder mooi zijn dan wanneer je ze laat stevig worden in de koelkast.
  • Je kan de hazelnoten vervangen door amandelen, walnoten, Cajou-noten, enz…

A la une