Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden

Pitabroodje met geroerbakte biefstukreepjes en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    100 gr.
  • Pitabroodjes

    4 st.
  • Biefstuk

    250 gr.
  • Lente-ui

    2 st.
  • Rode puntpaprika

    1 st.
  • IJsbergsla (frisse kern)

    1 st.
  • Yoghurt

    3 eetl.
  • Verse kruiden naar smaak, olijfolie, peper en zout

Voorbereiding

  1. Meng de yoghurt, Bressot en het water met behulp van een garde tot een gladde saus.
  2. Verwarm de pitabroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven of 2 minuten in een broodrooster.
  3. Verhit een wok met enkele eetlepels olie tot middelmatige hitte.
  4. Kruid de biefstuk met peper en zout.
  5. Roerbak de biefstukreepjes kort maar krachtig zodat ze niet droog worden.
  6. Voeg de laatste minuut de lente-ui en paprika toe en roerbak kort mee.
  7. Serveer de pitabroodjes, biefstuk, ijsbergsla en verse kruiden in aparte schaaltjes zodat iedereen zijn eigen broodje kan vullen.

A la une